ZENSUM

ENERGY & BEAUTY

Zensum gelaat

Bij Zensum sta jij centraal

In het Latijn betekent het woord Sensum gevoel. Ik streef ernaar je een goed gevoel te geven als je binnenkomt, tijdens de behandeling, maar zeker ook na afloop. Het woordje Zen heb ik erin opgenomen, omdat Zen staat voor concentratie en aandacht.
Jij bent het middelpunt!
Naar wens starten we met een heerlijke thee. Kies de thee die op dat moment het beste bij je gevoel past en ga genieten van je wellnessbeleving.

Onderstaand tref je een aantal behandelingen aan die effectief zijn voor je huid én ervoor zorgen dat je even helemaal tot rust komt.


ZENSUM

ENERGETISCHE BEHANDELINGEN

ENERGETISCHE RESET THERAPIE  <br>IN COMBINATIE MET EFT

Zensum beleving .... TO RESET

ENERGETISCHE RESET THERAPIE
IN COMBINATIE MET EFT

Loslaten ...
Hoe moet dat?
Hoe krijg je dat voor elkaar?
Krampachtig bedenken dat je iets moet loslaten … gaat ‘m niet worden.
Die emotie, die pijn, wil eerst gevoeld worden,
voordat het losgelaten kan worden… 

“Het is niet de herinnering aan een belastende situatie die negatieve emoties losmaakt, maar de storing in het energiesysteem, die door de herinnering veroorzaakt wordt”.

In deze Energetische Reset Therapie richten we ons op het opheffen van die storing in jouw energiesysteem, waardoor de belastende emotie wordt losgekoppeld van de herinnering aan die bepaalde gebeurtenis. Vanaf dat moment kan de onaangename situatie of pijn herinnerd worden zonder emotionele stress te ervaren. Bij de EFT sessie (Emotional Freedom Techniques) kloppen of tikken we met twee vingers op diverse meridiaanpunten en spreken we een affirmatie uit, die voor jou het dichtst bij het probleem of de pijn ligt. Hierdoor vormen ze geen belasting meer voor je en voel je je sterker. De verschillende belastende emoties, zoals woede, angst, gebrek aan eigenwaarde of vertrouwen of een bepaalde pijn die je ervaart, hebben allemaal dezelfde oorzaak: energetische disbalans.
Én ik leer je om dit thuis ook te kunnen toepassen!

KUNDALINI ONTWAKEN

Zensum beleving …. TO REBALANCE

KUNDALINI ONTWAKEN

Wat heb jij nu nodig?
Waar word je blij van?
Waar krijg je energie van?
Doe eens helemaal niks,
gewoon tot jezelf komen … voelen en zijn... 

Kundalini is een krachtige spirituele energie die in slapende staat in de basis van onze ruggengraat rust. We hebben allemaal deze energie, maar om het tot actie te brengen, dienen we Kundalini bewust wakker te maken. De beginfase van het Kundalini-ontwaken vindt plaats vanaf de basis van de wervelkolom en omvat het verwijderen van energieproblemen tussen de chakra’s, beginnend bij de lagere. Ontvang een Kundalini Reiki behandeling … deze sterke, vurige Kundalini Reiki geeft heling op pijnlijke plekken, helpt het natuurlijke herstelvermogen, vermindert stress en brengt je energetisch in balans.
Ervaar volledige ontspanning en positief helende energie in combinatie met een heerlijke ontspannende meditatie.

ACCESS BARS

Zensum beleving …. TO REBORN

ACCESS BARS

Kijk en voel eens …. Heb jij jezelf zo vastgezet?
Vastgezet in de verwachtingen van anderen?
Kijk en voel nog eens … Zijn dit wel de verwachtingen van anderen?
Of heb jij deze jezelf opgelegd?
Het wordt tijd om jezelf te bevrijden, maak de ketens los,
los vanaf je hoofd tot aan je tenen …

Access Bars is een krachtige manier om open te breken … en te kiezen voor bevrijding. Access Bars zijn 32 drukpunten, die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven.
Zo heb je drukpunten die staan voor je lichaam, voor geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc. Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken, ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven.
Je haalt als het ware oude blokkades weg om ruimte te maken voor nieuwe mogelijkheden.

SAI SANJEEVINI

Zensum beleving …. TO REGENERATE

SAI SANJEEVINI

Neem de regie in handen ….
Maak de keuze om weer volledig verbonden te zijn …
Met je volmaaktheid 

Een spirituele geneeswijze, die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Sai Sanjeevini is gebaseerd op het overbrengen van helende trillingen. Deze trillingen kunnen worden overgebracht in water, in een mooie steen, op een sieraad of op een kaartje… speciaal voor jou.
Het is belangrijk om de trillingen geruime tijd hun werk te laten doen.
Er kunnen Sanjeevini’s gemaakt worden voor zowel ziektebeelden als gemoedstoestanden:
Van acné, afweersysteem, allergie, amandel- en keelproblemen tot zonnesteek en
zweren, dus alles tussen A en Z!

ZENSUM

VERWENBEHANDELINGEN

FRESH & CLEAN

FRESH & CLEAN

Welkom in de pubertijd. De hormoonschommelingen kunnen een vervelende, vettige huid met puistjes met zich meebrengen. Deze gecombineerde en vette huid is gebaat bij producten met een lichte, frisse textuur, die de huid matteren en de vorming van puistjes en mee-eters tegengaan.

VITALITY & VITAMIN

VITALITY & VITAMIN

Om de jonge, normale huid, zonder directe huidproblemen, langdurig mooi, glad en gezond te houden, is een juiste huidverzorging belangrijk. Ook deze huid heeft behoefte aan reiniging, voeding en een goede balans tussen het vocht- en vetgehalte.

REBALANCING SPLASH

REBALANCING SPLASH

Je huid voelt trekkerig en strak aan, omdat kostbaar vocht snel verdampt. Door een verminderde huidfunctie is de barriere van je huid aangetast met een vochttekort als gevolg. Effectieve verzorging is noodzakelijk om het tekort aan vocht- en vetstoffen te herstellen en je huid optimaal te beschermen tegen uitdroging.

CALM & TENDER

CALM & TENDER

Je huid is rood, gloeit van tijd tot tijd en reageert vaak gevoelig, mede door invloeden van voeding, stress en temperatuurwisselingen. Deze huid lijdt aan hyperactiviteit van vrije zenuwuiteinden en aan verminderde huidtolerantie. Producten met een kalmerende werking zorgen voor rustiger huidbeeld.

SAY GOODBYE TO WRINKLES

SAY GOODBYE TO WRINKLES

Een huid met zichtbare tekenen van veroudering heeft behoefte aan herstel, stimulatie en versteviging van de gezichtscontouren. Met de juiste producten wordt de huid weer aan het werk gezet.

QUICK, BUT CLASSY

QUICK, BUT CLASSY

Niet veel tijd, maar toch graag een huidoppepper? Deze behandeling geeft je in een mum van tijd een vitaliserende boost en een frisse uitstraling!

RELAXING MOMENT

RELAXING MOMENT

Heerlijk een moment voor jezelf …. Een drukke dag of werkweek zit erop. Deadlines zijn weer gehaald. Even ontspannen, ook heerlijk na het sporten. Naast de gelaatsmassage ook naar wens een hand- of voetmassage. Onderga deze behandeling en kom weer in balans.

MEET ME

MEET ME

Een kennismakingsbehandeling, met producten die geschikt zijn voor jou, om even de sfeer in de salon te ervaren, kennis te maken met mij en de heerlijke producten te voelen.

Mijn klanten maken een bewuste keuze: ze willen puur, natuurlijk, zonder parabenen, zonder paraffine, zonder chemicaliën, zonder parfum, maar wel met voedende en herstellende ingrediënten, die resultaat geven! En ik werk ook het liefste met biologische ingrediënten, dus een huidverbeteringsmerk met ouderwets veel vitamines, mineralen en oliën, die de stofwisseling van de huid stimuleren. Vandaar mijn keuze voor Precious Beauty CARE – VEGAN met Aloë Vera als krachtige basis.

De gel van de Aloë Barbadensis geeft een verkoelend effect en werkt hydraterend. Aloë Vera verbetert de huid, vermindert rimpels, acne en erytheem (roodheden). De producten zijn 100% organisch, van 100% biologische teelt, vrij van chemicaliën, parabenen, paraffine, hormonen, niet op dieren getest, natuurlijke geuren, voorzien van de natuurlijke vitamines A,B,C,E,H,I en K en vol mineralen. Deze verse producten hebben een effectieve werking tegen rimpels, eczeem, rosacea, psoriasis, schilfers, roodheid, acne, een zeer droge huid, de babyhuid en de verbrande huid. Niet onbelangrijk is het feit dat alle ingrediënten onverwarmd verwerkt worden: dit geeft een mega-activering van de huid met een geweldig herstellend vermogen.

Deze VEGAN-lijn is NATRUE gecertificeerd; dit betekent dat er onafhankelijke, strenge controles plaatsvinden op het biologisch telen van de ingrediënten, de hoge kwaliteit van het productieproces en de zuiverheid en kwaliteit van de producten.

Ook na een behandeling is het aan te raden dagelijks Precious Beauty CARE – VEGAN producten thuis te gebruiken om het huidverbeterend resultaat voort te zetten. Een productcatalogus stuur ik je heel graag toe.

zensum line total

Verder kun je ook deelbehandelingen laten uitvoeren, zoals het epileren van de wenkbrauwen, het verven van wimpers en wenkbrauwen (ook henna), brow lamination, het harsen van de bovenlip, kin etc. Het harsen van onder- en/of bovenbenen, armen/oksels en rug.

Ook met lastige voeten kun je een afspraak maken en geef ik je een pedicurebehandeling. Of laat je je handen liever verzorgen?

ZENSUM

Fotografie

Zensum fotografie

Op een spontane en ongedwongen wijze fotograferen is mijn passie!

Zonder te veel te regisseren, wel met veel spontaniteit.

Of het nu gaat om zakelijke portretten, foto’s voor een website, tijdschrift of vakblad, een reportage van het bedrijfsproces of gewoon samen met je partner, kids of vrienden …. Ik houd rekening met de context van mijn opdracht en creëer daarbij de gewenste sfeer. Dat kan heel zakelijk zijn, maar ook romantisch en ongedwongen.
Dat mensen zich op hun gemak voelen voor de camera staat bij mij voorop. Spelen met licht, beweging, omgeving en kleuren vormen samen de beleving en de indruk, die een foto nalaat.
Ik werk veel met natuurlijk licht, op locatie of binnen het bedrijf of juist buiten in een passende omgeving.
Tijdens het intakegesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden en probeer ik met mijn eigen creativiteit een zo treffend mogelijk eindresultaat neer te zetten.
Ben je op zoek naar foto’s voor je bedrijf, een mooie communiereportage of een shoot met family & friends? Hou je net als ik van frisse, creatieve foto’s met een professionele uitstraling? Dan ben heel graag je fotografe!

Wil jij zelf meer weten over digitale fotografie? Wil je meer dan alleen maar kiekjes maken?
Dan is de workshop DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS echt iets voor jou!
Een combinatie van een stukje theorie, om de instellingen van je camera te leren, en uiteraard praktijk, waar we leren toepassen, maar vooral (creatief) kijken! Een leerzame uitdaging in een kleine groep.


ZENSUM

PORTFOLIO

ZENSUM

Workshop Fotografie

Zensum workshop

Wil jij zelf meer weten over digitale fotografie?

Wil je meer dan alleen maar kiekjes maken?
Dan is de workshop DIGITALE FOTOGRAFIE VOOR BEGINNERS echt iets voor jou!
Een combinatie van een stukje theorie, om de instellingen van je camera te leren, en uiteraard praktijk, waar we leren toepassen, maar vooral (creatief) kijken! Een leerzame uitdaging in een kleine groep.


KAN IK JE HELPEN?

CONTACTEER MIJ

Houterend 44, 6171 CS STEIN 06-82585657 chantalvluggen@hotmail.com